CHP İl Danışması Pazar günü
 Sabancı Kültür Merkezi’nde pazar günü yapılacak il danışma kurulu toplantısı için tüm hazırlıklarını tamamlayan CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, tüm partililerini danışmaya davet etti.
         
Pazar günü yapılacak olan il danışma kurulu toplantısıyla ilgili bilgi veren Kuşkan, “10 Mart Pazar günü yapılacak olan danışma toplantımız Sabancı Kültür Merkezi`nde 13.00`de başlayacak. Danışmada il başkanı olarak benim konuşmam, Büyükşehir Belediyesi ile İl Genel Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının sunumları olacak” dedi.
 
Konuşma ve sunumları kısa tutacaklarını anlatan Kuşkan, “Danışma toplantımıza tüm partililerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı davet ediyorum. Toplantıda önce tüzük gereği hakkı olanlar konuşacak. Sonra tüm partililere ve sivil toplum kuruluşlarından katılacaklara söz verilecek. Partimizin geleceğiyle ilgili söz söylemek isteyen herkesi davet ediyorum. Kocaeli`nin yerel yönetimlerine katkı sunacak her türlü projeye açığız. Süremizin yettiği oranda herkesi dinlemek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.