CHP KÖRFEZ'DE RESMİ BİLDİRİM BEKLENİYOR

Alınan bilgilere göre İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, resmi bildirimler partiye ulaşana kadar görevinin başında olacağını ve daha sonra da geçici atama ile görevlendirilecek olan yönetime görevi bırakacağını söyledi.

Tüzük gereği 16 yöneticiden 9 kişi aynı anda istifa ettiği için yedeklerden çağrı yapılamıyor. Ancak, yine tüzük gereği istifaların ilçe başkanlığına iletilmesi gerekiyor. İstifa eden 9 kişi, dilekçelerini noter aracılığıyla iletilmek üzere verip, birer kopyasını da İl Başkanlığına teslim ettiler.

İl Başkanının bulunmaması nedeniyle her hangi bir işlem yapılamadığı için atanacak geçici yönetim ve İlçe yönetiminin izleyeceği yol konusunda açıklama yapılamıyor. İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, görevinin başında olduğunu belirtirken, gelişmelere göre bir basın açıklama yapmaya hazırlanıyor.

İlin geçici bir yönetim ataması halinde 30 günlük süre içinde çalışmalar yapılacak ve yeni ilçe yönetimi için sandığa gidilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.