CHP Körfez’de Adaylar  Komisyonla Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ilimizdeki belediye başkan adaylarının belirlenebilmesi için yapılacak görüşmelere katılmak üzere kente gelen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Kocaeli’deki tüm aday adayları ile tek tek bir araya geldi. Heyet görüşmelerden önce CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

EKSİKSİZ KATILDILAR

Konuk milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Utku Çakırözer, Körfez ilçedeki başkan aday adayları ile de tek tek görüştü. Bu kapsamda Körfez’de göreve soyunan Tayfun Balıkçı, Bozkurt Uslu, Emirşah Torun, Nurcan Kuşçu ve Aynur Vergili, süreçle ilgili kendileri ile yapılan görüşmelerde hazır bulundu.

“HER ŞEY KÖRFEZ İÇİN”

Ayrıca CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal da toplantılarda ilçe örgütünü temsilen yer aldı. Parti örgütünden yapılan açıklamada ise “Körfez’e yakışır tablo. Her şey güzel Körfez için” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.