CHP Körfez’de Ön Seçim Körfez MTAL’de Yapılacak

Parti Meclisi (PM) tarafından alınan karar doğrultusunda Kocaeli’de bazı ilçelerde ön seçim yapılması kararı alınmıştı. Buna göre ön seçim için sandık kurulacak bölgelerden biri de Körfez ilçe oldu.

2.098 KİŞİ OY KULLANACAK

Toplamda beş ismin Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan ettiği ilçede ön seçimin 21 Ocak Pazar günü Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacağı açıklandı. Ön seçimde 2 bin 98 partilinin oy kullanma hakkı bulunuyor.

5 ADAY ADAYI VAR

Partide bilindiği gibi eski meclis üyelerinden Tayfun Balıkçı, İzmit Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Emirşah Torun, eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kuşçu, İYİ Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan Aynur Vergili ve partinin önemli isimlerinden Bozkurt Uslu aday olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.