CHP’deki Kırgınlıkları Balıkçı Bitirdi

Buna göre üyelerin büyük desteğini alan mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; İzmit’te, eski meclis üyelerinden Tayfun Balıkçı da Körfez ilçesinde partinin belediye başkan adayı olarak belirlendi. Genel merkezde yapılan Parti Meclisi toplantısında Hürriyet ve Balıkçı’nın adaylıkları ve ön seçim kararı onaylandı. Böylece her iki ismin de adaylıkları resmileşmiş oldu.

ALTUNAL, TORUN’U DESTEKLEMİŞTİ

Bu arada parti içinde mevcut Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, süreçle ilgili aday adaylarından Emirşah Torun’a destek olması ve onun için üye bazında açık şekilde çalışması örgüt bünyesinde tepkilere sebep olmuştu. Altunal’ın özellikle meclis üyesi Erkan Uygun ile birlikte yaptığı girişimlere rağmen sandıktan çıkmayı başaran Tayfun Balıkçı, birleştirici özelliğini bu seçim sonrasında ortaya koymaya başladı.

BALIKÇI BÜTÜNLEŞTİRİYOR

Bir taraftan saha çalışmalarına başlayan ve büyük bir hızla süreci yürüten CHP’li Balıkçı, örgüt içi dengeleri de birleştirici özelliği koruyor. Bu kapsamda Tayfun Balıkçı, beraberindeki çalışma ekibi ile birlikte önceki gün CHP Körfez İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal’a çiçek takdim eden, kucaklayıcı anlayışı ile partiye hareket getiren ve kırgınlıkların önüne geçmeye çabalayan Tayfun Balıkçı, bu tavrı ile örgüt üyelerinden de büyük alkış aldı. Ziyarette aday adaylarından eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kuşçu da hazır bulundu.

“KÖRFEZ’İN CHP’YE İHTİYACI VAR”

Buluşma sırasında konuşan ilçe başkanı Altunal, Tayfun Balıkçı’nın adaylığında Körfez ilçesindeki seçimleri mutlaka kazanacaklarını belirtirken, Balıkçı ise örgüte sıcak ve samimi mesajlar verdi. Ön seçimin geride kaldığını ve bundan sonra her zamankinden daha fazla bütünlük içinde hareket edeceklerini belirten Balıkçı, “Körfez ilçemizin Cumhuriyet Halk Partisine ve bu partinin özgür bireylerine ihtiyacı var” diye konuştu.

“BEN DEĞİL BİZ DİYECEĞİZ”

Balıkçı; “Güzel Körfez’imiz yapmak istediklerimiz belli. Bunun için öncelikle başarılı olmak ve seçimleri kazanmak durumundayız. Bunu da güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi ile yapabiliriz. İlçe yönetimimiz bizim en büyük dayanağımız olacak. Üyelerimizle birlikte, kısacası bütün bir CHP Körfez İlçe Örgütü olarak kutlu bir hizmet yolculuğuna çıkıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, ben değil biz diyerek başaracağız ve hep birlikte bu ilçeyi yöneteceğiz. Körfez ilçemizi sosyal demokrat belediyecilikle yeniden tanıştıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.