CHP’li Nurcan Kuşçu’nun  Eşi Kazada Kolunu Kırdı

2023 yılında yapılan genel seçim sürecini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak geçirdikten sonra, son yerel seçim döneminde partisinden Körfez Belediye Başkan aday adayı olan, ardından örgütün isteği ve desteği ile belediye meclis üyesi seçilen Nurcan Kuşçu’nun eşi Yılmaz Kuşçu, bir kaza geçirdi.

AMELİYAT GEÇİRDİ

Kuşçu ailesinin sahibi olduğu tek katlı evlerinin çatısında çalışma yapan Yılmaz Kuşçu’nun kaza sebebiyle iki kolunda da kırık meydana geldi. Kaza sonrasında hemen Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Kuşçu’nun sağlık durumunun iyi olduğu, ancak kırık sebebiyle operasyona alındığı ve iyileşme sürecinin devam ettiği bildirildi.

KUŞÇU TEŞEKKÜR ETTİ

Yaşanan gelişmeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ve kendilerini bu dönemde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden meclis üyesi Nurcan Kuşçu, “Allah beterinden saklasın. Ameliyatımızı da olduk. Arayan, soran, üzüntümüze ortak olan herkese teşekkürler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817