Çiçekli, “İyi Parti  Merkezi Çok Hareketli”

Genel Başkan Meral Akşener, Kocaeli ekibine ayrı bir ilgi gösterdi ve yarım saat ayırarak çalışmalar hakkında sohbet ederek, bilgi aldı.

Genel Başkan Meral Akşener, Kocaeli heyeti ile tek tek konuştuğu sırada İl Başkan yardımcısı Güner Çiçekli’yi de çalışmalarından hatırlayarak, Kocaeli’nden çok iyi sonuçlar beklediğini söyledi.

Genel Merkez ziyaretinden çok iyi izlenimlerle ayrılan Güner Çiçekli, İYİ Parti’nin sürekli hareket halinde olduğunu belirterek, “Parti merkezi adeta dolup taşıyor, binanın önünden bir otobüs kalkarken yenisi yanaşıyor ve içinden çıkan ziyaretçiler Akşener’in yanına koşuyorlar. Hiçbir partide olmayan bir hareketlilik var ve bu da yükselişin en nemli göstergesi oluyor. Meral Hanım her kesi güler yüzle karşılayarak sohbet ediyor ve kısa talimatlar vererek uğurluyor” dedi.

Kocaeli ekibi genel merkez ziyaretinden tatlı anılarla ayrılırken, aynı enerjiyi il ve ilçelerde de yaşatmak için çalışmalara başladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.