Cimşit Ailesi AK Parti’ye Katıldı

Dün parti binasında düzenlenen geniş katılımlı törenle AK Parti rozetini takan Cimşit’i bu özel günde partililer ve yakınları da yalnız bırakmadı.

İLK TEBRİK OKUTAN’DAN

Törene katılanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şerer Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, belediye başkanı aday adaylarından Alim Erdemir, Cimşit ailesi ve yakınları ile çok sayıda isim katıldı. Törende ilk olarak konuşan ilçe başkanı Okutan, “Partimiz sürekli büyüyen bir siyasi hareket. Bunu geçtiğimiz genel seçim sürecinde de görmüştük. Bugün de Gürsel Cimşit ve ailesi AK Parti’mize katılıyor. Kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.

“AK PARTİ BÜYÜK BİR SİYASİ HAREKETTİR”

Daha sonra konuşan belediye başkanı Şener Söğüt ise, “Türkiye’nin kurulduğu tarihten bu yana en büyük siyasi hareketi olarak bilinen AK Parti, her gün daha büyüyen ve güçlenen yapısı ile milletin hizmetindedir. En fazla üye sayısına sahip parti AK Parti’dir. Bugün de ilçemizin tanınmış ailelerinden Cimşit ailesi saflarımıza katılıyor. Güzel bir birliktelik olacak. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Artık daha da güçlüyüz” diye konuştu.

“ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM”

Törenin sonunda söz alan Gürsel Cimşit ise şöyle konuştu: “Uzun yıllardır rakip olarak gördüğümüz AK Parti ile yollarımız sonunda kesişti. Bu andan itibaren artık bu parti için hizmet edecek ve potansiyelimizi burada yapılacak hizmetler için kullanacağız. Aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah çok daha güzel günler geçireceğiz.” Yapılan konuşmaların ardından partiye katılan Gürsel Cimşit, ailesi ve beraberindekilere rozetleri belediye başkanı Şener Söğüt ve ilçe başkanı Nurettin Okutan tarafından takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.