ÇINARLI ORTAOKULU'NDA BİLİM FUARI

Yılmaz ve Bulut, Öğrencilerin Yanında

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında bir dizi çalışma hazırlayan Derince Çınarlı Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri sergi ile projelerini paylaştı. Okul bahçesinde düzenlenen açılış törenine Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Müftüsü Mecit Amil, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Sergilenen Projeler Beğenildi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda daha sonra okul müdürü Ferudun Bildik ve Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, öğrencilere hitaben birer konuşma yaptı. Öğrencilerin Artvin ve Tekirdağ yörelerine ait halk oyunu gösterilerini sahnelediği Bilim Fuarı’nda son olarak sergi alanının açılış kurdelesi kesilerek, projeler incelendi. Öğrencilerin hazırladığı projeleri çok beğendiğini ifade eden Başkan Bulut, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilimsel çalışmalara imza atması bizleri mutlu ediyor. Bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimizi ve onları destekleyen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.