Cinayet Kurbanı Toprağa  Verildi


Yaşanan olaydan 2 gün sonra otopsisi tamamlanan Ramazan Ece Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii'nde kılınan Cuma namazı sonrasında ilimtepe belen mezarlığı'nda toprağa verildi.
Ramazan Ece'nin ailesi ve yakınları cenaze namazına katılırken cinayet zanlısı Osman Yıldız'ın yakalandı haberi duyuldu.  Resmi olarak doğrulanmayan bu haber cenaze sırasında yakınları tarafından konuşulurken Ece Ailesi katilin bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesinin tek istekleri olduğunu söylediler.
Oto yıkama iş yerinde meydana gelen olayda Osman Yıldız henüz bilinmeyen bir nedenle de iş yerine gelmiş ve arka arkaya üç el ateş etmişti Bu sırada işyerinde bulunan 4 kişi korku ile kaçarken kurşunlardan biri Ramazan Ece'nin yüzüne gelmiş ve ağır yaralanıp daha sonra da hastanede hayatını kaybetmesine neden olmuştu.  6 çocuk babası olduğu öğrenilen Ramazan Ece bugün yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817