Civelek Bir Gününü Körfez’e Ayırdı

İLK ZİYARET SÖĞÜT’E

Güne Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret ederek başlayan eski il başkanı Mahmut Civelek’e bu ziyareti sırasında Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Tilki ve bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri eşlik etti. Civelek ve beraberindekiler, daha sonra ise AK Parti İlçe Teşkilatına uğradı. Parti binasındaki buluşmada ilçe başkanı Ramazan Tuna da hazır bulundu.

TEŞKİLATI İHMAL ETMEDİ

Gerçekleşen görüşme sırasında ilçe başkanı Tuna ile güncel siyasi konulara değinen Civelek, teşkilat mensuplarının yakın ilgisi ile karşılaştı. AK Partili Mahmut Civelek ve beraberindeki kalabalık heyet, daha sonra ise Körfez Ticaret Odası’na uğradı. Burada Oda Başkanı Recep Öztürk’le buluşmasında ekonomik gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

GÜL’E BAŞARI DİLEDİ

Ayrıca Körfez’deki Karslı iş insanlarından Doğan Bozkurt ve babası Ali Bozkurt ile bir araya gelen Civelek, ayrıca ilçede düzenlenen Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KOTSİAD) 3. olağan kongresine katıldı ve bir konuştu yaptı. Civelek genel kurulda yaptığı konuşmasında yeniden derneğin genel başkanlığına seçilen Erkan Gül ile yönetim kuruluna başarılar temennisinde bulundu.

NAİME TEYZEYİ KIRMADI

Bu arada AK Parti’nin eski il başkanı Mahmut Civelek, ilçedeki programı sırasında bir de sürprizle karşılaştı. Civelek’in Körfez’de olduğumuzu öğrenen Naime teyze “Çayımı içmeden gidemezsiniz” diyerek kendisine davette bulundu. Bu sıcak davete olumlu karşılık veren Civelek ve beraberindekiler, Naime Teyze ve ailesi ile birlikte çay eşliğinde sohbet etti ve kendisine ilgisi dolayısıyla teşekkür etti.

ALÇIK’IN CENAZESİNE KATILDI

Öte yandan Civelek, Körfez ziyareti sırasında vefasını da gösterdi. İl başkanlığı döneminde yönetim kurulunda yer alan ve geçtiğimiz yıllarda hayata veda eden Enver Alçık’ın önceki gün vefat eden kardeşi Ömer Alçık’ın cenazesine de katıldı. Burada meclis üyesi de olan Ömer Alçık’ın yeğeni ve Enver Alçık’ın oğlu Kadir Alçık ile ailesine taziyelerini iletti.

ÖNAL İLE BULUŞTU

İlçedeki turu sırasında Civelek bir de özel bir ziyarette bulundu. Kocaeli’nin sevilen simalarından kentin tanınmış iş insanlarından, aynı zamanda Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanlığını başarı ile yürüten Ahmet Önal’ı da iş yerinde ziyaret eden Mahmut Civelek’e Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı eşlik etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.