ÇOCUKLAR İŞ GÜVENLİĞİ YELEKLERİNİ GİYDİ

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde eğitim veren okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, DP Worl Ceosu  Kris Adams tarafından yapılan konuşmada, iş güvenliğinin önemi anlatıldı. Tercüman vasıtasıyla konuşan Kris Adams, iki arkadaşını üzücü bir kazada kaybettiğini ifade ederek, “DP World Yarımca proaktif ve üretken bir iş sağlığı güvenliği ve çevre yönetimi benimsemiş olup, geleneksel yaklaşımın aksine iş güvenliğinin varılacak bir amaç değil, sürdürülebilir işimizin önemli bir parçası olarak konumlanmaktadır. Tüm tarafların bir görev olarak üstlendiği, çalışanlarımızın çözüme katkı sunduğu bir şirket kültürünü benimsiyoruz. Bu doğrultuda eğitimler düzenliyoruz, iş sağlığı güvenliği ve çevre yönetiminin bütün süreçlerimizin bir parçası olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. İş güvenliğini işimizin sürdürülebilir bir parçası olarak benimsedik ve bu şekilde görüyoruz. Çocuklara erken yaşlarda iş güvenliğinin önemi ve yararını anlatmaya da bu nedenle önem veriyoruz. Bu gün burada sizlere dağıtılan yelekler gece fark edilmenizi sağlayacak reflektörlerle kaplı ve karanlıkta güvenlikle yürümenizi temin edecektir” dedi.

Dağıtılan yelekleri giyen çocuklar bu arada yine güvenliğin bir aşaması olarak kullanılan dronla takibi de uygulamalı olarak izlediler. Konuşma sırasında çekim yapan dronu ilgiyle izleyen çocuklar, Ceo Kris Adams’a da ilgi gösterdiler. Adams’la resim çektiren çocuklar sevgi gösterisinde bulununca samimi bir hava yaşandı. Daha sonra salona alınan çocuklara DP World uzmanları tarafından iş güvenliği ile ilgili açıklamalar yaptırıldı ve eğlenceli filimlerle konu anlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.