Çocuklara her gün bayram Olsun

Zeki Kurtuluş, çocukların ve gençlerin ülkenin geleceği olduğunu, onların mutluluğunun en önemli hedef teşkil ettiğini belirterek, ‘’Bu nedenle yalnızca senede bir gün değil her gün çocuklar için çalışmalarla, projelerle geçmeli. Çocuklar saf, işlenmeye hazır maden gibiler. Bugün ne verirseniz, yarın karşılığını fazlasıyla alırsınız. Yapacağımız her çalışmada çocukları ve gençleri ön saflarda tutarsak, kendi geleceğimiz de garanti altına alırız’’ dedi.

Zeki Kurtuluş, kendilerinin yaptıkları çalışmalarda bunu göz önünde tutuklarını ifade ederek, ‘’Her zaman öncelik çocuklarda olmalı. Onların cıvıl cıvıl gülüşleri, teşekkür eden mutlu yüzleri her zaman birincil hedefimiz olmalıdır. Bu vesileyle bir kez daha çocuklarımızın bayramını kutlarım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.