Çöpe Değil, kumbaraya

Gelecek nesillere daha temiz bir doğa bırakarak, doğal kaynakları koruma hedeflerini sürdüren Körfez Belediyesi, atıkları tekrar ekonomiye kazandırmak amacıyla belirlenen noktalara kumbaralar yerleştirmeye devam ediyor.

ELEKTRONİK ATIKLAR DA KUMBARAYA

Körfez Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. İlçe geneline yerleştirilen ‘Elektronik Atık Toplama Kutuları’yla, ömrünü tamamlamış veya kullanılmaz durumda olan pil, ütü, elektrikli süpürge, tost makinesi gibi küçük ev aletleri, fırın, televizyon, kamera, bilgisayar gibi büyük ev aletleri, diğer atıklardan bağımsız olarak ayrıştırılıyor. Yürütülen çalışmalar sonucunda, atık haldeki elektrikli ve elektronik eşyaların, çevreyi kirletmeden geri kazandırılması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.