COŞKUN BOŞ DURMUYOR

Seçimlerin erkene alınacağını ve baskın seçim çabası olduğunu daha önceden de tahmin ettiklerini söyleyen Ömer Faruk Coşkun, “Bu nedenle hiç ara vermeden çalışmalarımızı sürdürdük. Halkın bizden yana güçlenen tercih ve teveccühünü her nokta ziyaretinde yaşıyoruz. Daha önce gönlümüz sizden yana ama… diyenler şimdi oyumuz de gönlümüz de sizde şeklinde konuşarak desteklerini açıkça dile getiriyorlar” dedi.

Coşkun, sahada en rahat çalışan parti olduklarını ve her söylediklerinin gerçekleşmesi nedeniyle vatandaşların dikkatle sözlerini dinlediklerini de belirterek, “Sözlerimizi can kulağıyla dinliyorlar ve bu kez tamam desteğimiz sizin, yeter ki mücadelenizden vazgeçmeyin, bir an bile sahayı boş bırakmayın mesajları alıyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor. Saadet Partisi bu seçimlerde gücünü gösterecek ve halkın desteği ile yönetimdeki yerini alacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.