COŞKUN,"FOKURDAYARAK GELİYORUZ"

Coşkun, “Körfez’de ilk kez seçimi aldığımız zaman da aynı manzara vardı, Saadet Partisi’nin geniş bir etki alanı var ve bu kez sandığa oy olarak yansıyacak. Tam anlamıyla fokurdayarak geliyoruz, seçimlerin kilit değil yön veren partisi olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için her kesimin oy verebileceği bir ismi açıklayacağız. Ülkenin kazanması için en hayırlısı neyse onun olmasını diliyoruz. Bizim Recep Tayyip Erdoğan’la sorunumuz yok, biz sistemin yine parlementer sistem olmasını istiyoruz. Parlementer sistem ülkenin sorunlarını çözecek, ihtiyaçlara cevap verecek niteliktedir” dedi.

Coşkun açıklamasının devamında, “Saadet Partisi yönetim kurulları 15 Temmuz’da 26 şehit verdi, bunu yazan olmadı. Tam tersi bizi fetöcü olarak lanse etmeye çalıştılar, bunu havuz medyası yaptı. İYİ Parti’ye CHP’den Milletvekillerinin geçişini normal karşılıyoruz. Siyasetin olağan akışı için de yaşanan normal bir çalışma olarak görüyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızı belirledikten sonra Körfez’de  de 100 bin imza için kampanya başlatacağız. Kısa sürede bu imzaları toplayarak, adayımızı seçimlere hazırlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.