Çulcu ve Özkan’dan  Başkan Söğüt’e Ziyaret

Yeni dönem adaylık çalışmalarına devam eden ve geçtiğimiz gün genel merkezde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen ve  bir dizi ziyarette bulunduktan sonra kente dönüş yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dün kentimizin önemli spor adamlarını makamında kabul etti. Başkan Söğüt bu kapsamda Merkez Hakem Kurulu (MHK. önceki dönem başkanlarından Mustafa Çulcu ve Körfezli spor insanı Metin Özkan ile bir araya geldi.

TURNUVA DA GÖRÜŞÜLDÜ.

PAZARTESİ SAAT 10.00 NAZENDE RESTEURANTTA TANIŞMA KAHVALTISI VAR.

BAŞKAN SÖĞÜTTE KATILACAK

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında Altın Kiraz Futbol Turnuvası Koordinatörü  ve Kocaeli Spor Başkanı Engin Koyun'un Özel Kalem Müdürü Mitat Atalay' ve Vizyon İnşaat İş İnsanı Mustafa Aslı  hazır bulundu. Ziyaretle ilgili konuşan belediye başkanı Şener Söğüt, “Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, spor insanı Metin Özkan ve beraberindeki arkadaşlarımıza nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Gerçekleşen buluşmada önümüzdeki ay başlaması beklenen Altın Kiraz Futbol Turnuvası da gündeme geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.