Cuma Köyü’nde Gelenek Bozulmadı

Köy Muhtarı İbrahim Sadun ve köy halkının düzenlemiş olduğu iftar programı önceki akşam geniş bir katılımla gerçekleşti. Bu büyük iftar buluşmasına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, meclis üyeleri İbrahim Çırpan ve Ramazan Tuna, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, mahalle ve muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SÖĞÜT’E BÜYÜK İLGİ

Sevindikli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Cuma Köyü’nün geleneksel iftarında ilçenin kırsal bölgelerinde yaşayan vatandaşların 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerle yeniden göreve seçilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e olan ilgileri büyük oldu.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Buluşma için kültür merkezine girişinde iftar öncesinde masaları tek tek gezen ve vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bu akşam oruçlarımızı Cuma Köyü Muhtarımız İbrahim Sadun ve köy sakinlerimizin düzenlediği iftar programında açtık. Allah kabul etsin. Kardeşliğimiz, birliğimiz daim olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817