CUMHUR İTTİFAKI, KÖRFEZ’DE ÇOK GÜÇLÜ

Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde yine büyük bir zafer kazanan Cumhur İttifakı’nın iki büyük partisi; AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP), teşkilatlar arasındaki uyum örnek olarak gösteriliyor. AK Parti ve MHP’nin Körfez’deki teşkilat mensupları da sık sık bir araya gelerek değerlendirme yapıyor.

AK PARTİLİLER, MHP’YE GİTTİ

Bu kapsamda Körfez Belediyesi’nin AK Partili başkanı Şener Söğüt ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, bugün MHP Körfez İlçe Başkanlığına konuk oldu. İlçe başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ve yönetimi ile bir araya gelen AK Partili Söğüt ile Okutan, misafirperverlikleri dolayısıyla ittifak ortakları olan MHP’li yöneticilere teşekkür etti.

YEREL SEÇİM MESAJI

Konukları ile yakından ilgilenen MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ise, ittifak olarak güçlü bir birliktelik sağladıklarını, mayıs ayındaki genel seçimlerde elde edilen büyük zaferin, yerel seçimlerde de tekrarlanması için yine hep birlikte mücadele edeceklerini dile getirdi. Ziyaret içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetle devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.