Cumhur İttifakı, Körfez’de Sağlamda

Parti teşkilatının tertiplediği “Ahde Vefa” programı oldukça partinin duayenlerini bir araya getirdi. MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen program Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinlikte Cumhur İttifakı’nın Körfez ilçede ne kadar sağlan bir yapıda olduğunu da gözler önüne serdi.

BEKİROĞLU AÇILIŞI YAPTI

Geçmiş yıllarda MHP’ye hizmetler sunan isimlerin onore edilmesi amacı ile gerçekleşen “Ahde Vefa” programına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti ve Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe teşkilatlarından çok sayıda yönetici ve meclis üyesi aday adayları etkinlikte hazır bulundu. Programın açılışında konuşan MHP İlçe Başkan Bekiroğlu, “Türkiye’ye örnek bir birliktelikle yerel seçimlere gidiyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere omuz veren teşkilatımızın değerli isimlerine ve büyüklerine böyle bir etkinlikle teşekkür etmek istedik. Ülkücü davası sizlerle yükselecek” dedi.

“TÜRKİYE GELECEKTE LİDER ÜLKE OLACAK”

MHP’li yöneticilerin ve partililerin büyük sevgi gösterileri arasında konuşmasına başlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise “Başkanımızın söylediği gibi; Cumhur İttifakı etle tırnak gibidir. Ayrılmaz bir bütündür. Çünkü bizler vatanımızın düşmemesi, bayrağımızın inmemesi, ezanımızın susmaması için çaba gösteren bir siyaset kardeşliği içindeyiz. Bu birliktelik olduğu müddetçe, yani Cumhur İttifakımız aynı dirayet ve kararlılığını koruduğu sürece, Türkiye geleceğin dünyasında lider ülke olacaktır. İyi ki varsınız, iyi ki kardeşiz” diye konuştu.

“ZAFER MİLLET SEVDALILARIN OLACAK”

Yerel seçimler hakkında da konuşan Başkan Söğüt, “Bugün de Cumhur İttifakımızdaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partimizin ‘Ahde Vefa’ programına katıldık. Sizlerle bir araya geldik. Ve gördük ki; Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta Körfez ilçemizde zafer yine bizlerin olacak, Zafer; millet ve ülke sevdalılarının olacak” açıklamasında bulundu. Programın sonunda MHP saflarına katılan isimlere rozetleri takıldı ve partinin önemli isimlerine de çeşitli hediyeler sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.