Cumhur İttifakı Mahalle  Başkanlarından Ortak Toplantı

İttifak dahilindeki AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Körfez İlçe Teşkilatları, şimdi de seçim sürecinde sık sık bir araya gelerek bu dönemi en verimli şekilde geçirmenin gayreti içerisindeler.

GENİŞ KATILIM VARDI

Bu kapsamda geçtiğimiz gün AK Parti Körfez İlçe binasında yapılan ve AK Parti ile MHP’nin ilçedeki mahalle başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda bundan sonraki dönemde yapılacak ortak çalışmalar ele alındı. Toplantıya; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, AK Parti Körfez İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan ve MHP’li yöneticiler ile SKM heyeti katıldı.

“YİNE İTTİFAKIMIZ KAZANACAK”

Oturum sonunda konuşan ev sahibi ilçe başkanı Nurettin Okutan, “AK Parti ve MHP’li mahalle başkanlarımızla bir araya geldik ve seçim dönemini değerlendirdik. Cumhur İttifakı olarak ilçemizde güzel bir ahenk oluşturduk. Büyük Birlik Partili kardeşlerimizin de desteği ile inşallah 31 Mart seçimlerini yüzde 50’lik oranın çok üzerinde bir sonuçla tamamlayarak belediye başkanlığını bir kez daha ittifakımıza kazandıracağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.