Cumhur İttifakı Mitinge Hazırlanıyor

Açılış bayramı etkinliği saat 16.30’da başlayacak.

SON DURUMU KONUŞTULAR

Bu önemli program öncesinde yalnızca AK Parti değil, aynı zamanda Cumhur İttifakı partileri de yoğun bir çalışma içine girdiler. Son olarak Körfez ilçede ittifak partileri AK Parti ve MHP, yaptıkları ortak toplantı ile düzenlenecek açılış bayramı töreni öncesindeki son durum hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

BAŞKANLAR DA KATILDI

Yarımcı Nazende Cafe & Restoran’da gerçekleşen bu toplantıya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile iki partinin yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı. Yapılan görüşmede mitin öncesindeki tüm çalışmalar titizlikle ele alındı.

MHP’LİLER TAM KATILIM SAĞLAYACAK

Öte yandan MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt da yaptığı yazılı bir açıklama ile parti olarak cumartesi günü düzenlenecek programa tam katılım sağlayacaklarını dile getirdi. İl başkanı Kurt, aynı zamanda tüm teşkilatlarına talimat şeklinde yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“LİDERİMİZİN TALİMATI”

6 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız ilimize teşrif edecek, toplu açılış programları gerçekleştirecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimizin ifadesiyle 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımızdır. Aynı zamanda liderimiz Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayınız, tanıyınız ve tanıtınız ödevlerini tüm dava arkadaşlarımıza vermiştir. Bu sebeplerle cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek miting programına ilçe teşkilatlarımız üst seviyede katılım göstermelidir.

PARTİ BAYRAKLARI AÇILABİLECEK

Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti ilçe başkanları ile de bugün iletişime geçip koordineli bir çalışma yürütmelisiniz. Türk bayrağımızın yanı sıra üç hilalimizi de dava arkadaşlarımız programda dalgalandırabilecektir. Ayrıca gönderdiğim görseli de paylaşım metni ile sosyal medya hesaplarınızda paylaşınız, teşkilatlarınıza paylaştırınız”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.