banner2752
banner2750
banner2776

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Körfezli Aydın’la Sohbet Etti

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen 10. Açılış Bayramı etkinliği, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı mitingle gerçekleşmişti. On binlerce kişinin katılımı ile düzenlenen bu mitingin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatı ile bir araya geldi.

PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen teşkilat buluşmasında partililere seslenen Erdoğan, katılan herkese ilgileri dolayısıyla teşekkür etti. Program sonrasında partililerle birebir diyaloğa da giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin Körfez’deki önemli isimlerinden biri ile de bir araya geldi.

“SAÇLAR BEYAZLAMIŞ!”

AK Parti Körfez İlçe Esentepe Mahallesi Başkanı Kahraman Aydın ile ayaküstü kısa süreli bir sohbet eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, birlikte fotoğraf çektirdiği Mahalle Başkanı Aydın’a “Saçlarını çok erken beyazlatmışsın. Kendine dikkat et” diyerek esprili bir çıkış da yaptı.

GÜÇLÜ İLETİŞİM

Bu arada Esentepe Mahallesi Başkanı Kahraman Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra son Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile de bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet KURT 2 yıl önce

Sayin CUMHURBAŞKANIMIZLA bire bir görüşmek her kese nasip olmaz. Böyle durumlar nasip kısmet meselesidir. Öncelikle sayin CUMHURBAŞKANIMIZ başta olmak Özere ve onunla bire bir görüşen arkadaşlara SÉLÂM olsun. Onunla görüşmek ve onu dahada yakında görmek bu büyük bir nimettir. ( HAKİKİ İMAN SAHİBİ OLAN BİR İNSAN KAİNATA YANİ DÜNYAYA MEYDAN OKUR ) ÂLLÂH (c.c.) Sayin CUMHURBAŞKANIMIZI başımızdan eksik etmesin. Âminn

Avatar
Yiğit firat 2 yıl önce

Kahraman aydin hizmetleri için teşekkür ederiz körfezin sevilen ismi ileride güzel yerlere gelmesi gereken insanlardan biri

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680