Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:    “Şener Kardeşime Güvenin”

Resmi açıklamaya göre 85 bin kişinin katıldığı ve büyük bir coşkunun yaşandığı mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de yapılan hizmetlerden söz etti ve Kocaeli’ye her zaman ayrı bir gözle baktıklarını dile getirdi.

“HİZMET SİYASETİ SÜRECEK”

Kocaeli için geride kalan 21 yıllık dönemde 305 milyar lira tutarında hizmet ve eser kazandırdıklarını dile getiren Başkan Erdoğan, “Kocaeli, Türkiye’nin iftihar tablosudur. Bu şehir sadece dilimizde değil, gönlümüzün de baş köşesindedir. Kocaeli, her seçimde desteği ile bizlere güç verdi. Son olarak geçtiğimiz mayıs ayında yüzde 50’nin üzerinde bir oy farkı ile hem milletvekilliğinde ve hem de cumhurbaşkanlığında arkamızda durdu. 31 Mart’tan sonra da eser ve hizmet siyaseti kentimizde devam edecektir” dedi.

SÖĞÜT’ÜN ELİNİ KALDIRDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın ilimizdeki belediye başkan adaylarını tek tek yanına davet ederek tanıttı. Bu arada ilginç ve renkli görüntüler de ortaya çıktı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün elini kaldırarak alanda toplanan on binleri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben Şener kardeşime güveniyorum, Körfez halkı da güvensin. İnşallah en hayırlı neticeyi alacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817