​​​​​​​Dadaşlar Bayramlaştı

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nda bayramlaşma coşkusu yaşandı. Vakfın İzmit’te bulunan merkezinde düzenlenen ve Başkan Ahmet Önal ile yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, çok sayıda Erzurumlu katıldı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Törene katılanlar arasında; Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi Hacı Ahmet Ağırman, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Hikmet Çakıcı, Kocaeli Motorsporları Başkanı Ceyhun Yalçın, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İmran Uzun, Dilovası Horasanlılar Derneği Başkanı Nesim Duman ve yönetimi, siyasi partilerin meclis üyeleri, STK temsilcileri ile ilimizde görev yapan bürokratlar katıldı.

ÖNAL BAYRAMI KUTLADI

Törende konuşan ve vakıf çalışmaları hakkında bilgiler veren Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Bizleri yeni bir bayrama daha eriştiren rabbimize hamdolsun. Kocaeli’deki Erzurumlular olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk ve bundan sonra da olmalıyız. Bu bayramlaşma programımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm hemşehrilerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah daha nice bayramlarda görüşmek üzere” dedi ve tüm katılımcıların bayramını tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.