DADAŞLAR, ELLİBEŞ’E GİTTİ

Vakıf Başkanı Önal ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

KALABALIK GİTTİLER

Önal’a ziyareti sırasında vakfın kurucu başkanı olan Azmi Cihat Hatipoğlu, Mütevelli Heyeti Başkanı Nurettin Tezel, Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel, Başkan Yardımcısı Kadir Tiryaki, Ali Kılıç, Yücel Erdoğan eşlik etti. Parti binasında il başkanı Mehmet Ellibeş tarafından ağırlanan Erzurumlular gördükleri yakın ilgi karşısında oldukça mutlu oldu.

ELLİBEŞ MEMNUN KALDI

Buluşmanın ardından bir açıklama yapan Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş beye bizlere göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi. İl başkanı Ellibeş de Erzurumlular Vakfı yönetimini parti binalarında ağırladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817