Dadaşlardan Söğüt’e Büyük Destek

Bu kapsamda Başkan Söğüt önceki gün Körfez Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminin konuğu oldu.

GENİŞ KATILIM VARDI

Dernek başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen programa belediye başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları ile çok sayıda Erzurumlu katıldı.

DURSUN KATILIMCILARI SELAMLADI

Toplantıda ilk olarak konuşan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Bugün belediye başkanımızın ziyaretinden dolayı memnun olduk. Sizlerin huzurunuzda bizlere büyük desteği olan başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Mevlam, Kocaeli’mize, Körfez’imize ve Türkiye’mize güzel bir seçim nasip eder” dedi.

GÖĞDEMİR, SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra konuşan Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir ise “Görevi başında beş yıldır bulunan değerli belediye başkanımızın hizmetlerinden bizler memnunuz. Hemşehrilerimizin ve ilçemizin sorunları ile ilgili olarak ne zaman kendisinin yanına gittiysek, bizleri hiç boş çevirmedi. Bir kez daha Erzurumlular adına kendisine teşekkür ediyorum, çıktığı yolculuğunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

İLÇE BAŞKANI OKUTAN’DAN GÜÇLÜ BİRLİKTELİK VURGUSU

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Erzurumlu hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Burası bizim kendi evimiz gibi. Belediye başkanımız daha önce de verdiği bütün sözlerini yerine getirdi. Kendisine milletimizin desteğini görüyoruz. Yine güçlü bir Körfez birlikteliği ile bu seçimi kazanacağız.”

DADAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda son olarak Dadaşlara seslenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise şöyle konuştu: “Milletimizle birlikte hizmet ediyoruz. İlçemizdeki dernek faaliyetleri noktasında, en güzel hizmetleri kazandıran, birlik ve beraberliği en üst seviyede olan kurumlardan birisi Körfez Erzurumlular Derneği’dir. Kenti birlikte yönetiyoruz, hizmetleri birlikte belirleyip hayata geçiriyoruz. Federasyon ve dernek başkanımıza, yönetimlerine, Erzurumlu hemşehrilerime, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz

“CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMDEN ÇOK GÜÇLÜ ÇIKMALI”

Yapabileceğimiz ve atacağımız adımları söyledik, tüm vaatlerimizi yerine getirdik. Görkemli projeleri ilçemize kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. Beyannamemizde 150’ye yakın hizmet ve eser var, vaadimiz var. Ancak bizler geçen beş yılda olduğu gibi bu beyannameye koymadığımız hizmet ve eserler de olacak. Körfez’den Cumhur İttifakı ne kadar sandıktan güçlü çıkarsa Allah’ın izni ile eser ve hizmetlerimiz de o kadar güçlü olacaktır. Cumhur İttifakı olarak bizim hedefimiz Türkiye Yüzyılını inşa etmektir. İnşallah hem bu hedefe yürürken katkıda bulunalım, hem de Türkiye Yüzyılı şehirleri ile Körfez’i ve Kocaeli’yi buluşturalım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.