Demir Ve Ekibi Ertuğrul Gazi’yi Andı

Bu yıl ki görkemli kutlamalara; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türk Milli Birlik Hareketi Genel Başkanı Erdoğan Saraç, TMBH Genel Sekreteri Cüneyt Ruşid, Vasilova Belediye Başkanı Slave Andonov, Vasilova Belediyesi Meclis Üyesi Ridvan Mehmedov ile çok sayıda davetli katıldı.

DEMİR VE YÖNETİMİ

Bilecik’teki törenlere ilimizden de çok sayıda isim katılarak şanlı tarihin heyecanını bir kez daha yaşama imkanı buldu. Buna göre AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir de Söğüt’teki kutlamalara katıldı. Programda Demir’e kadın kolları yöneticilerinin yanı sıra kalabalık bir grup da eşlik etti.

SERİ ZİYARETLER

Söğüt programı sırasında etkinlikler kapsamındaki törenlerde hazır bulunan Başkan Aysun Demir ve AK Partili kadınlar, Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebalı’nın türbelerini gezdi, bölgedeki tarihi mekanları tek tek ziyaret ederek Osmanlı’nın kuruluş sürecini bir kez de kurulduğu topraklarda görme ve yaşama imkanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.