DERİNCE'DE MÜZİK ZİYAFETİ

Şef Nimet Uçar yönetimindeki koronun müzik ziyafeti sunduğu programda birbirinden güzel eserler seslendirildi

Protokol ve Vatandaşlardan İlgi

Derinceli vatandaşlar ve ilçedeki öğretmenlerden oluşan Derince Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Nimet Uçar yönetiminde bir konsere daha imza attı. Şükrü Aracı İlkokulu Çok Amaçlı Kültür Salonu’nda düzenlenen konseri Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet İpekdal, kaymakamlık şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.  

Birbirinden Güzel 24 Eser

Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı programda THM Korosu tarafından “Pınar Senin, Beni Görüp Yüzün Öte Dönderme, Arguvanlım, Cemilemin Gezdiği Dağlar Meşeli, Akşam Olur Karanlığa Kalırsın, Ağarsar Dereleri, Ramizen, Ah Neyleyim Gönül, Suya Gider Allı Gelin, Alaydım Elin Elime, Ardahan’ın Yolları, Gemilerde Talim Var, Goca Bayır Gümlemez, Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var, Mendilimin Ucuna Sakız Bağladım, Al Yeşir Dökün Anneler, Kalk Gıdağın Şıh Bağına, Konma Bülbül, Dramanın İçinde, Bu Gala Daşlı Gala, Eğin Dedikleri, Ekin Ekilen Yere, Erik Dalı ve Püsküllüdür Püsküllü” adlı 24 eser seslendirildi. 

Başkan Bulut’tan Önemli Mesaj

Derince Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği ve katılımcıların büyük beğenisini toplayan Türk Halk Müziği konserinin ardından bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Kültürel değerlerimizin en güzel şekilde yansıtıldığı programda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca ülkemizin ve milletimizin geleceği olan gençlerimizin konseri ilgiyle takip etmeleri bizleri oldukça mutlu etti. Kültürel mirasımız olan Türk Halk Müziği'nin yaşatılması ve korunması noktasında yavrularımızın bu tür organizasyonlarda görev almaları ve takip etmeleri oldukça önemli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.