Derince Gençlik Merkezi’nde Hummalı Çalışmalar

Birbirinden Önemli Etkinlikler

Hizmete giren vizyon projelerle kentimizin en gözde ilçeleri arasında yer alan Derince’de çok önemli bir proje daha tamamlanmak üzere. Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden Derince Gençlik Merkezi, tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkına hizmet vermeye başlayacak. Gençlik Merkezi çatısı altında ilçe halkının ücretsiz olarak yararlanacağı çalışmalar arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yazılımı olan gençlere yazılım eğitimlerinin verileceği Kod Adı 2023 eğitimleri, köy çocuklarına rekreasyon faaliyetleri, lise öğrencilerinin meslekleri tanıması amacıyla ilgili fabrika ve üniversite ziyaretleri, kitap okuma programları, yabancı dil kulüpleri, müzik ve halk oyunları toplulukları, sportif çalışmalar, AB projeleri ve yurt dışı değişim programları, edebiyat ve tarih kulüpleri, doğa ve deniz kampları, gençlik haftası etkinlikleri, şehirler ve kültürler projesi ile milli bilinci oluşturacak projeler yer alıyor.

Çok Amaçlı Spor Salonu

Bin 534 m2’lik bina oturum alanına inşa edilen Derince Gençlik Merkezi, bodrum, zemin kat ve normal kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşuyor. Birbirinden önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Derince Gençlik Merkezi, bünyesinde bir adet çok amaçlı salon ve dersliklere sahip olacak. Derince Gençlik Merkezi’nin bodrum katında 446 m2 ebatında çok amaçlı spor salonu ve sahne, 2 adet bay-bayan soyunma odası, antrenör soyunma odası, ilk yardım odası, bay-bayan engelli tuvaleti, bay-bayan mescit, arşiv odası, teknik hacim bölümleri ve sığınak yer alıyor.

Geniş ve Kullanışlı Bir Yapı

Tesisin zemin kat bölümünde ise giriş-fuaye, bekleme salonu, kütüphane, iki adet derslik, müdür odası, idari ofis, öğretmenler odası, toplantı odası, folklor ve oyun salonu ile bay-bayan engelli tuvaleti yer alıyor. Derince Gençlik Merkezi’nin normal katında ise iki adet derslik, seminer salonu, el sanatları işçiliği odası, plastik sanatlar atölyesi, bilgisayar işçiliği odası, müzik işçiliği odası, kafeterya ve lavabolar bulunuyor.  Fatih Mahallesi’ndeki projenin tamamlanmasıyla birlikte Derince Gençlik Merkezi, geniş ve kullanışlı bir yapı ile gençlere hizmet verecek.

GENÇLİK 1-2: Fatih Mahallesi’ne inşa edilen Derince Gençlik Merkezi, yapımının tamamlanması ile birlikte ilçe halkına hizmet verecek.

TESİS 1-2: Hizmete giren vizyon projelerle kentimizin en gözde ilçeleri arasında yer alan Derince’de çok önemli bir proje daha tamamlanmak üzere.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.