DERİNCE LİSESİ MEZUNLARI PİLAV GÜNÜ'NDE BULUŞUYOR

12 Mayıs Cumartesi Günü

Derince’de artık bir gelenek haline gelen Derince Lisesi Mezunları Pilav Günü etkinliği bu yıl 12 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de Derince Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşecek. Derince Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri bu yıl 9’ncusunu düzenleyecekleri “Pilav Günü” etkinliği için bir yandan hazırlıklarını sürdüren diğer taraftan da protokolü ziyaret ederek, davetiyelerini takdim ediyor.

Başkan Bulut’u Ziyaret Ettiler

Bu kapsamda Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret ederek davetiyelerini takdim etti. Meriçli, Derince Lisesi mezunları olarak Pilav Günü’ne olan katkıları nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür etti. Başkan Bulut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliğin artık ilçeyle özdeşleştiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.