Derince Sporda Örnek Oluyor

Derincespor Kulübü Kuruldu

Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği ilçede geçtiğimiz günlerde çok önemli bir hamle daha yapılmış ve amatör branşlarda ses getirecek olan Derincespor Kulübü kurulmuştu. Böylelikle Belediye Derincespor çatısı altında profesyonel liglerde başarılı bir şekilde temsil edilen Derince ilçesi amatör branşlarda gençliğe hizmet verecek Derincespor Kulübü’nün kuruluşu ile sporda çok önemli bir atılım daha yapmış oldu.

Vali Seddar Yavuz’a Ziyaret

Aynı zamanda yeni kurulan Derincespor Kulübü’nün başkanlığını da yapan Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Derincespor Kulübü Yöneticileri Abdurrahman Kaya, Haşmet Uçar, Arif İpek, Fahri Akyol, Mustafa Polat ve Osman Cömert ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmede Başkan Yardımcısı Bayraktar ve yöneticiler Vali Yavuz’a ilçede sportif noktada hizmete sunulan tesisler, 3. Lig’de mücadele verecek Belediye Derincespor ve yeni kurulan Derincespor Kulübü ile ilgili bilgiler verdi.

3.525 Çocuğumuza Spor Yapıyor

Vali Yavuz’a kente ve spora olan katkıları dolayısıyla teşekkür eden Bayraktar, “3. Lig’de mücadele verecek olan ekibimiz Belediye Derincespor ile bu yıl da ilçemizi ve ilimizi en güzel temsil edeceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’ün öncülüğünde kurduğumuz Derincespor Kulübümüz ise amatör branşlarda şu anda 3.525 çocuğumuza hizmet veriyor. 18 branşta faaliyet gösterecek kulübümüzle çocuklarımız ve gençlerimizin daima yanındayız” dedi. Vali Yavuz da konuklarına ziyaretleri için teşekkür ederek Derincespor Kulübü ve Belediye Derincespor’a yeni sezonda başarılar temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.