Derince’de Metruk Yapılar Yıkılıyor

27 Metruk Yapı Yıkıldı

İlçe genelinde tehlike arz eden ve güvenliği tehdit eden metruk binalara geçit vermeyen Derince Belediyesi’nin Derince Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü çalışmalar kararlı bir şekilde devam ediyor. 2019 yılı içerisinde metruk yapılara yönelik titiz çalışmaların gerçekleştiği Derince’de bugüne dek tespiti yapılan 37 metruk yapının 27’sinin yıkım işlemi Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Mücadele Kararlılıkla Sürecek

Kalan 10 yapının 3’ünün tadilatı yapılarak metruk olmaktan çıkarıldığı Derince’de 3 yapının yıkım işlemleri sürmekte ve 4’ ünün ise tadilat süreci devam ediyor. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda son olarak Deniz Mahallesi Osman Bey Sokak’ta yer alan metruk yapının yıkım işlemine başladı. Belediye yetkilileri, ilçe genelinde metruk ve kaçak yapılaşmayla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bir kez daha ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.