Derinceli fotoğrafçılardan İznik gezisi
 Haftada iki gün eğitim var

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bünyesinde eğitim veren Kusachi DER-MEK’te devam eden fotoğrafçılık kursunda eğitim gören kursiyerler, zaman zaman düzenledikleri kültürel geziler kapsamında bu kez Bursa’nın şirin ilçesi İznik’e gitti. DER-MEK’te usta öğretici Zeynep Yıldırım öncülüğünde her hafta çarşamba ve cuma günleri düzenlenen derslere katılan kursiyerler, İznik’e gerçekleştirilen gezide kurs ortamında öğrendiklerini, pratiğe aktarma imkanı buldu.

 

İznik Gölü’nün doğal güzelliği

DER-MEK’te verilen eğitimlerde fotoğraf makinesini nasıl kullanacaklarını ve fotoğrafçılık sanatının inceliklerini öğrenen kursiyerler, İznik gezisi esnasında öğrendiklerini objektiflerine aktardı. 27 fotoğraf sevdalısının katılımı ile gerçekleşen İznik gezisi esnasında bölgenin tarihi ve kültürel unsurlarının yanı sıra İznik Gölü’nün doğal güzelliği de fotoğrafların ana unsuru oldu. Gün boyu İznik ve çevresini fotoğraflayan Derinceli fotoğrafçılar, tarihi mekanları ve çini atölyelerini de gezerek fotoğraf çekti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.