Derinceliler 15 Temmuz’da Meydana Sığmadı

Şehitlerimiz Rahmet ve Minnetle Anıldı

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişimine kahramanca direnen milletimizin yazdığı destan yurt genelinde düzenlenen etkinliklerle üçüncü yılında da unutulmadı. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Şehitlerimizin rahmet ve minnetle anıldığı programa Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Kemal Bayraktar ve Adnan Pala, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile binlerce vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dualar

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program esnasında Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekrandan 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkımızın kahramanlık destanını anlatan belgeseller ve video görüntüler yayınlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen programda Derinceli İmam Hatipler İbrahim Demiröz, Hasan Güven, İshak Kacır, Mustafa Tekin, Halit Soy ve Zekeriya Öksüz Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. İlçe Müftü Vekili Harun Ergül’ün yaptırdığı dua ile devam eden program gece Kocaeli’ndeki tüm camilerden salaların okunmasına kadar devam etti. Vatandaşların zaman zaman duygusal anlar yaşadığı programda Şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.