Derince’ye Atık Getirme Merkezi Yapılacak

YENİ BİR ÇALIŞMA DAHA

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe öncülüğünde geri dönüşüme yönelik önemli düzenlemelere imza atılan ilçede Atık Getirme Merkezi ile yeni bir çalışmanın daha startı veriliyor. Bugüne dek Fatih Sultan Mahallesi Osman Gazi Sokak’taki adresinde faaliyetlerini sürdüren Atık Getirme Merkezi’nin yerine Yenikent Mahallesi’ne inşa edilecek olan yeni merkez çok daha kullanışlı ve modern şartlarda hizmet verecek.

EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de beraberinde başkan yardımcıları ve birim yetkilileri ile birlikte Yenikent Mahallesi’ne inşa edilecek Atık Getirme Merkezi’nin yeni alanında incelemelerde bulundu. Yapılacak olan Atık Getirme Merkezi ile evsel atıklar dışında kalan tüm atıklar, türlerine göre burada sınıflandırılarak tekrar geri dönüşüme ve ekonomiye kazandırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.