Derneklerden birlik  çağrısı

Ardahan Akçakale Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Dernek Başkanı Taner Sarıçayır ve Dünya Karapapak Türkleri Birliği Körfez Temsilcisi Tazebey Yaşin, sandıkta kullanılan oy ne olursa olsun, her kesin düşüncesini yansıtacağını belirterek, ‘’17 Nisan’da yine bir arada yaşayacağız. Vereceğimiz oy ne olursa olsun her kes ülkenin geleceğini, iyiliğini düşünerek sandığa gidecektir. Bu nedenle çeşitli algılara önem vermeyelim yüzlerce yıldır devam eden kardeşliğimizi bozacak söylemlerden kaçınalım. Birlik ve beraberlik içinde olursak güçlü oluruz, aksi halde zayıflarız’’ dediler.

Dernek başkanları, halkı sağ duyulu olmaya davet ederek, ‘’Sandık başına da dostluk ve birlik duygularıyla gidelim, oy kullandıktan sonra da birbirimizin düşüncelerine saygı duyarak evimize dönelim, selam verelim. Bu şekilde içte ki ve dışta ki düşmanlarımızın amaçlarının gerçekleşmesine engel oluruz’’ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.