banner2752
banner2750
banner2776

Dilovası’nda İlk İftar; Gaziler Ve Şehit Aileleriyle Gerçekleşti

Güllüova Restaurant’ta icra edilen iftar programına; Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kamu Kurum Müdürleri, Gaziler ve Şehit Aileleri katıldı.  

İftar yemeği öncesi Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, masaları tek tek gezerek konuklarıyla yakından ilgilenerek sohbet ettiler. 

EN DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZSİNİZ  

Programın açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, tüm İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ederek hayırlara ve güzelliklere vesile olması dileklerinde bulundu.  Şayir, konuşmasının devamında “Her sene Ramazan ayında düzenlediğimiz gazilerimiz ve şehit ailelerimizle bir araya geldiğimiz iftar programını bu yıl da hep beraber gerçekleştiriyoruz. Aziz şehitlerimizin değerli aileleri ve değerli gazilerimiz, bugün, böyle bir mübarek günde, Ramazan ayında, bir iftar sofrasında, sizlerle beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten, ağırlamaktan, büyük bir onur duyuyorum. Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz. Bu vesile ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için şehit düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve kahraman Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

DEVLETİMİZ TÜM KADEMELERİ İLE ORADAYDI 

Bu yıl Ramazanı "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden dolayı hüzünlü karşıladıklarını ifade eden Başkan Şayir, “Depremin ardından gittiğimiz bölgede birçok olaya tanıklık ettik. Birçok duyguyu aynı anda hep beraber yaşadık. Bu büyük depremin ardından çok güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Devletimiz tüm kademeleri ile ordaydı. Bizde oradaydık ve elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Bizim insanımızın en büyük özelliklerinden birisi de dayanışmadır. Depremde yardımlaşmayı, dayanışmayı en üst düzeyde sergiledik. Bu özelliklerimizi yaşattığımız müddetçe zor zamanların hep üstesinden geliriz inşallah” diye konuştu.   

KUBİLAY’DAN DİLOVALILAR’A TEŞEKKÜR 

Başkan Şayir’in ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise yaptığı konuşmasında “Aziz şehitlerimizin değerli aileleri kahraman gazilerimiz, sizleri böyle mübarek bir günde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Hepinizin mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Deprem sonrası Dilovası halkı tek yürek oldu. Yardımlarından dolayı tüm Dilovalı hemşerilerime, Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.  

ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ 

Aziz milletimiz kutsal değerlerimiz olan vatanımız milletimiz devletimiz ve bayrağımız söz konusu olduğunda şahadet mertebesine ulaşmaktan asla ve asla çekinmemiştir. Yüce dinimizde en büyük mertebenin Peygamberlikten sonra şehitlik olduğu belirtilmiştir. Onun içindir ki şehitlik biz Türk milleti için çok önemlidir. Bizler şehit ve gazilerimiz sayesinde bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamaktayız. Canları uğruna bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi asla unutmayacağız. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz onların bizlere emanetidir. Onlar için ne yapsak azdır. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla yâd ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına da sabırlar diliyorum.… 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680