Dinlenme tesisi avcıları tutuklandı
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Otomobilleri ile İstanbul istikametine gitmekte olan bir aile Güney BP mevkiinde bulunan bir dinlenme tesisine girdi. Burada otomobillerini bırakan aile çantalarını da araç içerisinde bıraktı. Dinlenme tesisinde bulunan araçları gözetledikleri iddia edilen M.P.(35) ile arkadaşı V.M.(21) isimli iki şahıs, arka koltukta unutulan çantayı farketti ve aracın kapısını zor yolla açarak çantayı aldı ve kendilerine ait araçla olay yerinden uzaklaştı.
Şahısları gören bir vatandaşın polise ihbarda bulunması üzerine polis,   kendilerine bildirilen plakayı takibe aldı.  Olaydan yaklaşık 1 saat sonra Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri ile Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şahısları kaçtıkları araçla yakaladılar.  Polis şahısların çaldığı çanta İçerisinde bulunan bir miktar altın ve yaklaşık bin TL parayı aileye teslim edilirken,  M.P.(35) ile V.M.(21) isimli şahıslar alınan ifadelerinin ardından Körfez Adliyesi'ne sevk edildi.  Akşam saatlerine kadar sorguları süren her iki şahısta tutuklandı
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817