Doğan, "Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim"

Ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde işçi ve emekçilerin önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “1 Mayıs, “Emek en yüce değerdir” diyenlerin sembolü olan bir bayramıdır. Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına vesile olmaktadır. Bu kutlamalar sırasında, bu günü asıl anlamından uzaklaştırarak ülkemizin geleceğine gölge düşürecek eylemlere ve gösterilere izin vermeyin. Ülkemizdeki istikrardan, gelişimden rahatsız olan güçlerin bizi birbirimize düşürmek için oyunlar oynandığı, ülkemizin parçalanmak istediği şu günlerde daha çok bir olalım, birlik olalım.

DOSTLUK, DAYANIŞMA İÇİNDE

İzmit Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Başta İş Sağlığı ve Güvenliği olmak üzere çalışanlarımızın yaşam standartları içerisindeki beklentilerine ve sendikal faaliyetlerine hep destek olduk. Bundan sonra da aynı yaklaşımla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu günün, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla,  emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.