DOĞAN, OKULLARI TURLADI
 İzmit Kaymakamı Sabit Kaya,  İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar,   Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Ak Parti Topçular Mahalle Temsilcisi Muhittin Bilgiç’in Başkan Doğan’a eşlik ettiği ziyarette yöneticiler okullar hakkında bilgi aldılar.

 

İLK DURAK SARAYBAHÇE İLKÖĞRETİM

 

İlk olarak Saraybahçe İlk Öğretim Okulu’nu ziyaret eden ekibe Okul Müdürü Ayda Aybak okulun sıkıntıları ile ilgili bilgi verdi. Okulun arkasında bulunan bahçenin sorunlar yarattığına dikkat çeken Aybak Başkan Doğan’dan destek istedi.

 

Bahçe düzenlemesi için elinden gelen desteği vereceğini belirten Doğan “biz imkânlarımız dâhilinde okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Burası en çok destek olduğumuz okullarımızdan biri. Ancak bu okulumuz çok eski tamamen yenilenmesi gerekiyor” dedi.

 

VATANDAŞLARA DUYARLI OLUN ÇAĞRISI

 

Saraybahçe İlk Öğretim Okulu’nun ardından Topçular İlk Öğretim Okulu’na giderek incelemelerde bulunan Başkan Doğan öğretmenler odasında öğretmenlerin öneri ve şikayetlerini dinledi. Yer gösterilmesi halinde okula çok amaçlı salon yapma sözü veren Başkan Doğan okul bahçesine İzmit Belediyesi tarafından konan bankların gece olarak kullanılıp kırıldığını öğrendi. Kırılan bankların kısa sürede onarılacağını belirten Doğan vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını ve bu tür olayları emniyete bildirmelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.