Doğan Orak, Çağlayan’ı Kutladı

Partinin Baki Özdemir’in istifası ile boşalan il gençlik kolları başkanlığı görevine Çağatay Çağlayan atandı. Bu atama öncesinde son değerlendirme için Ankara’ya davet edilen isimler arasında yer alan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da, yarıştaki rakibi olan yeni başkan Çağlayan’ı tebrik etti.

ORAK’TAN KUTLAMA
Doğan atama sonrasında yaptığı açıklamasında, “Genel merkezimizin daveti üzerine bizlerin de dahil olduğumuz il gençlik kolları başkanlığı süreci bugün itibariyle tamamlandı. Yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz, onlarca programın üstesinden geldiğimiz, kıymetli yol arkadaşım Çağatay Çağlayan kardeşim Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Allah hayırlı mübarek etsin, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.