Doğan, "Türkiye düşmanlarına en güzel cevap sandıkta verilecek"

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılacak kültür merkezinin temeli atıldı.

Didem Sokak’ta taban alanı 575 metrekare, toplam alanı da 1697 metrekarelik bir alana yapılacak kültür ve gençlik  merkezi bir süre önce 3 milyon 790 bin liraya ihale edilmişti. salon sporları alanı, kafeterya, oyun odası, soyunma odaları, duş yerleri, derslikler, okuma salonları ile 250 kişilik konferans salonu bulunacak Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi 270 gün içinde bitirilecek.

Bölgedeki büyük bir ihtiyacı giderecek kültür merkezinin temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra  belediye meclis üyeleri, Ak parti milletvekili aday adayı Emine Zeybek, mahalle muhtarı Mesut Belhan ile vatandaşlar katıldı.

DÜNDEN DAHA İYİZ

Yenişehir Kültür Merkezi’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Doğan “ Yenişehir bizim gözbebeğimiz. Daha öncesini çok iyi bildiğim için konuşuyorum, son 10-15 yıldır Yenişehir gerçekten şehir haline dönmeye başladı. Bu mahallemizde yeni inşaatlar hızla yükselirken iç içe girmiş, depolar var, imalathaneler var, tamirhaneler var.  Ama gelişme böyle oluyor. Yavaş yavaş mahalle gerçek kimliğine dönüyor. Bizler de muhtarından, mahalle temsilcisine, belediye meclis üyesine kadar mahallemize daha çok hizmet etmek için çalışıyoruz. Yenişehir mahallesi kim ne derse desin dünden daha iyi durumda. Daha da iyi olacak. Şehrimiz de, hastanelerimizde dünden daha iyi. 15 yıl öncesini hatırlayalım, hastanelerimiz ne durumda. Bugün ise dünyanın en modern hastanelerine sahibiz. Okullarımız da eskisine göre mukayese edilemeyecek derecede iyi durumda. Eskiden okullarımızda bir tane bilgisayar yoktu. Bugün ise her okulumuzda bilgisayar sınıfları, akıllı tahtalar var. Bugün temelini attığımız böyle kültür merkezlerini hayal etmek mümkün değildi. Şehrin en güzel kültür merkezlerinden birini yapıyoruz. Sadece buraya yapmıyor, mahallelerimize, köylerimize konaklar yapıyoruz.

MİLLETİN KURUŞUNU ZİYAN ETMİYORUZ

Çocuklarımıza her yıl bisiklet ve basketbol topu, tablet dağıtıyoruz. Allaha şükür  milletin kuruşunu ziyan etmiyoruz, yine millet için harcıyoruz. Her alanda dünden daha iyiyiz ve her geçen gün daha da iyi oluyoruz. Yurdun dört bir yanında yatırımlar yapılıyor. Savunma sanayimiz, bütün emperyalist ülkelerin oyununu bozacak hale geldik. Zaman zaman bu gelişmeleri unutabilir. Nerden nereye geldiğimizi hiç unutmayacağız. Eksikler, sorunlar mutlaka var. Bu eksikleri, sorunların gidermek için gece gündüz çalışıyoruz.

ERDOĞAN SAYESİNDE

Bu gelişmeler, bu projeler  liderimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma çizgisinde gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar hem Türkiye’miz için hem de dünya mazlumları için yapılıyor. Bizim sınırlarımız dışındakilerden bize ne diyemeyiz. Darda olana yardım etmek, ekmeğini paylaşmak bizim inancımız ve geleneklerimizden gelmektedir. Dünyada mazlumlara en çok yardım eden ülkeyiz. Bunlar tesadüfen olmadı. Sizlerin desteği ve güveniyle bunlar oluyor. Önümüzde önemli bir seçim var. Herkesin belediyesi ve belediye başkanıyım. Çocuklar, gençler hepimizin. Hangi siyasi görüşte olursa olsun hepsi bizim insanımız.

BEN ÜLKEMİN TARAFINDAYIM

Ben tarafımı açıkça söylüyorum. Hizmetlerde tarafsızız, belediyemiz tarafsızdır, sizlerin emrinizdeyiz. Ama sandıkta tarafım. Ben, Türkiye düşmanları emperyalistlere, Avrupa’daki düşmanlara karşı duran, ülkemiz savunan, bayrağımı, değerlerimiz, ezanımı, Müslümanları koruyanın yanındayım. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Amerika, Avrupa istemiyormuş. Acaba niye. Avrupa, Amerika bizim iyiliğimiz mi düşünüyor. Hayır, onların istediği güçsüz, söylediklerinin dışına çıkmayan bir Türkiye olsun. Artık o günler eskide kaldı.

KİMLER İSTEMİYOR

Güçlü, sözü geçen bir Türkiye işlerine gelmiyor. Bizler milletimizin, yavrularımızın, vatanımızın, bayrağımızın, ezanımızın tarafındayız. Bunu söylemekten de çekinmiyorum. Kimin kimin yanında durduğuna da iyi bakmalı. O oyunlara gelenlere de gereken cevabı  hangi siyasi partide olursa olsun sandıkta cevap vermeliyiz. Türkiye düşmanların tarafında hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamaz. Bu ülke bize kolay gelmedi. Ta Malazgirt’ten, Selçuklu devletinden, Osmanlı’dan Çanakkale’den, Kurtuluş Savaşı’ndan Mustafa Kemal Atatürk’ten, 15 Temmuz’dan hep şehitler vererek bugünlere geldik. Onlara vefasızlık edemeyiz. Onlar yarınlara daha güçlü gidelim diye canlarını verdiler. Türkiye düşmanlarının oyunlarını geçmişte olduğu gibi bugünde, yarın da bozacağız. Onlar kime olmasın diyorsa işte o zaman doğru adres orasıdır. Doğru adres, işaret Recep Tayyip Erdoğan’dır, Ak Parti’dir. Ve tabi ki cumhur ittifakı olduğu için Milliyetçi Hareket Partisi’yle de birlikte değerlendiriyoruz. Bu vesileyle Devlet Bahçeli’nin gösterdiği ülke menfaatleri doğrultusunda devlet adamlığı, milliyetçiliğine de biz gerçekten büyük bir sempati duyuyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kültür merkezinin temeli atıldı. 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.