DOĞAN’DAN 70 YILLIK HİZMETE TEŞEKKÜR
 AYAKKABICILIKTAN BUGÜNLERE

 

Esnaflığa babasıyla birlikte kendi ürettikleri ayakkabıları satmakla başlayan Nizamettin Çetin, 2 haftada bir çift ayakkabı satmaya başlayınca sektör değiştirerek peynir satışına başlamış. Peynirci Nizamettin  Çetin  bu sektörde 70 yıldan beri İzmitlilere hizmet veriyor.

 

İZMİT TE ESNAFLIK YAPMAK BENİM İÇİN GURUR

 

Esnaflıkta 70 yılını dolduran Nizamettin Çetin’e belgesini veren Başkan Doğan,  dürüst, kaliteli hizmetleri için İzmit halkı adına kendisine teşekkür etti.  Oğlu Sadun Çetin ve torunu Selçuk Çetin ile birlikte vatandaşlara hizmet vermeye devam eden Nizamettin Çetin,  Başkan Doğan’ın sözleri ve teşekkürü karşısında duygusal anlar yaşadı.   Çetin “İzmit’te esnaflık yapmak benim için bir gurur” diyerek İzmit Belediye Başkanının ziyaretinden ve teşekkür belgesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

BU KADAR YIL, BU ŞEHRE HİZMET ETMEK KOLAY DEĞİL

 

Nizamettin Çetin’e belgesini veren Başkanı Doğan “ bu kadar yıl bu şehre hizmet etmek hiçte kolay değil.    Ayakkabı dükkânıyla başlayan ve şarküteri sektöründe 70 yılı tamamlayan başarının arkasında heyecan, çalışma arzu ve isteği, dürüstlük, hizmet etmekten zevk almak ve çalışkanlık var. Bu duygu ve çalışmalar sayesinde bu günlere geldiniz.  İşinizi oğlunuza ve torununuza bıraktınız bu çok gurur verici bir durum. Bu kadar yıl çizginizi hiç bozmadan tertip düzen içerisinde, dürüstlük ve kaliteden ödün vermeden hizmet verdiğiniz için halkımız adına size teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.