DP sahaya indi

Körfez İlçe Teşkilatında yapılan toplantıya, Genel Başkan Baş Danışmanı Murat Aydoğdu, İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, Körfez eski İlçe Başkanları Uğur Nurcan, Fuat Çakır, Ekrem Korucuoğlu ve yönetim kurulu katıldı.

Kalabalık olarak gerçekleşen toplantıda, özellikle eski ilçe başkanları da çalışmalara katkı sağlamak için bir araya geldiklerini belirterek, ‘’Konu ülke geleceği ile ilgili, hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız’’ dediler. Yapılan toplantıda, sahaya inme kararı alındı ve broşür dağıtımı, ardından da nokta ziyaretleri, gurup toplantıları, stk ziyaretlerine geçileceği belirtildi.

Bu arada, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın, Kocaeli’nde bir miting düzenleyeceği ve bunun yeri ile tarihinin de önümüzdeki günlerde belli olacağı söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.