Dr. Hasan Hüseyin Can  Körfez Heyetini Ağırladı

Uzun yıllar Körfez Kaymakamı olarak görev yapan, bu dönem içerisinde ilçe halkı tarafından çok sevilen ve saygı gören Dr. Hasan Hüseyin Can, daha sonra açıklanan kararname ile İstanbul Vali Yardımcılığına atanmıştı. İstanbul’da yaşamasına rağmen Körfez ilçe ile bağlarını hiç koparmayan Dr. Can, önceki gün ilimizden giden bir heyeti makamında ağırladı.

HEYETLE BİRLİKTE GİTTİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, beraberindeki heyetle birlikte İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can’ı makamında ziyaret etti. Söğüt’e ziyareti sırasında başkan yardımcılarından Levent Yılmaz ile Plan ve Proje Müdür Vekili Sencer Dere eşlik etti. Başkan Söğüt buluşma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Önceki dönem kaymakamımız, İstanbul Vali Yardımcımız Dr. Hasan Hüseyin Can ile bir araya geldik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.