Dualarımız Maden Şehitlerimiz İçin

Merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen Herfene Gecesi programı protokol ve vatandaşların geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Dernek başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen programa kent protokolü de ilgi gösterdi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Programa katılanlar arasında; Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, gazetemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Burhan Yarar, Kocaeli Gözcü İnternet Haber Sitesi Sahibi Mehmet Özmen, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve ilçe başkan yardımcılarından Recep Çiçek, BBP eski İl Başkanı Remzi Kaya, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Şaban Arlı, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Samet Şengöz, İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu, YRP Derince İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, Orta Anadolu İlleri Platformu Başkanı Erhan Bilgiç, Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden Mehmet Sayım, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda Erzurumlu ve davetli katıldı.

GÖZÜTOK TEŞEKKÜR ETTİ

Okunan Kur’an ve edilen duaların ardından konuşan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, “Bu etkinliğimiz biraz daha farklı bir içerikle düzenlenecekti. Ancak Bartın’da meydana gelen elim kaza ve şehitlerimizin olması nedeniyle bu etkinliğimizi böylesine manevi bir ortamda gerçekleştirdik. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

BARTIN ŞEHİTLERİ ANILDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt da konuşmalarında Bartın’da yaşanan kaza sonucu yaşamlarını yitiren maden şehitlerimizi rahmetle andı.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.