Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı

İzmit İlçesi'nde, Büyükşehir ve İzmit Belediyesi işçileri arasında çıkan tartışmalar sırasında, AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin dikkat çeken görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Olaylar, Efe'nin iteklenme sonrası kendini yere atarak yuvarlanması ve çığlık atması çok konuşuldu. Türkiye gündemine oturan bu hareketin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus'tan bir açıklama geldi.

Talus şu ifadelere yer verdi; 

İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.
Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız.
Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817