Efe, ranta kurban mı gidecek?

 Haber : Haber Merkezi


Mevcut başkan Mustafa Efe ise ‘Bir dönem daha’ diyerek 3. dönem başkanlık için startını verdi. Ancak ilçede ticarette etkin olan ve geçen dönem Efe'ye destek veren Karadeniz gurubunun bu sefer Efe'ye destek olmayacak olması Mevcut Başkan Mustafa Efe'yi kara kara düşündürüyor.


Geçtiğimiz dönem Mustafa Efe'ye destek veren Karadeniz gurubunu koruyup kollamadığı için destek vermeyecekleri öğrenildi. Efe ile ticaret odasının alımlarında kendilerini tercih etmediği için ters düştükleri öğrenilen bu gurup, bu sefer  Mustafa Efe aleyhine çalışmaya başlamış.

Özellikle Efe'nin odaya her ay bastırdığı dergi basımını kendilerinden olan eski bir gazeteciye vermeyip ilçe de yayın yapan haftalık bir gazeteye vermesi bardağı taşıran son damla olmuş. Bu duruma çok kızan karadeniz gurubunun etkin isimleri Başkanlık için bir başka Karadenizli olan Arif Kızılkaya'yı hazırlamaya başlamışlar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817