Ellibeş : " Muhalefetin Dili şiddet ve Tehdit"

KANDIRA’DA TAM GÜN MESAİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, tam gün Kandıra’da mesai yaptı. Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’la birlikte ilçede sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Ellibeş, daha sonra iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla ayrı ayrı toplantılarda bir araya geldi. Ellibeş, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla AK Parti Kandıra İlçe Mahalle Başkanlarıyla buluştu. İlçeye yapılan yatırımlar ve teşkilat çalışmaları değerlendirildi. Başkan Ellibeş, burada yaptığı açıklamada muhalefeti rotasız gemiye benzeterek şunları söyledi:

KUTUPLAŞTIRIYORLAR

“2023 seçimlerine doğru yaklaşırken belirsiz ve sağlam olmayan bir temel üzerine inşa edilen Millet İttifakı, rotasız bir gemi gibi hareket ederek seçmenlere altı boş vaatler ve programlarla ulaşmaya çalışıyor. Bunun yanında “Demokrasi” söylemlerini de dillerine pelesenk etmiş muhalefet kanadı, kendi anlaşmazlıklarını gölgelemek adına tehdit ve şiddet dilini siyasetlerine aracı ederek kendi tabanlarını Cumhur İttifakı’na karşı kutuplaştırmaya çabalıyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.